Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hővédők

Rendezés:

A mindennapok során rengeteg igénybevételnek van kitéve hajunk, ami az idő előrehaladtával meg is látszódhat rajta. A ragyogó, táplált haj a magas hőtől, szárítástól szárazzá és fakóvá válhat. Annak érdekében, hogy hajunk megtartsa egészségét és természetes fényességét megfelelő figyelmet kell fordítanunk védelmére.

Webáruházunkban széles választékban megtalálható hidratáló, haj- és hővédő sprayk támogatást nyújtanak a haj számára, hogy a nagy igénybevétel következtében se roncsolódjon. Legyen rövid, hosszú, göndör, egyenes, vékony- vagy vastagszálú a hajad, a hajápolási termékek megóvják frizurádat a hajszárítás, hajvasalás vagy hajgöndörítés okozta károsodásoktól.

A hajvasalók, hajgöndörítők segítségével gyorsan és egyszerűen formázhatjuk hajunkat, azonban sajnos a magas hő károsító hatása gyengévé és töredezetté változtathatja a hajat. Az igénybevétel mértéke könnyedén csökkenthető a hővédő- és hajvédő sprayk segítségével. A szilikonmentes, hatóanyagban gazdag készítmények védelmet nyújtanak az igénybevétellel szemben és mélyen táplálják a hajat a hajszerkezet elnehezedése nélkül. A kellemes illatú hajvédő termékek selymessé és ragyogóvá varázsolják a hajkoronát, miközben erősítik és regenerálják a hajszálakat.

Az oldal tetejére