Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hajmaszkok, hajpakolók

Rendezés:

Hajpakolás – biztos út a ragyogó hajért! 

A hajmaszkok olyan készítmények, melyek igazán gyönyörűvé és ragyogóvá teszik a hajkoronát. A hajmosást követően heti szinten ajánlott hajpakolást is alkalmazni. Ilyen módon minden szükséges vitamin és tápanyag a hajszálakba jut, megőrizve azok élettartamát és egészségét.

Próbáld ki a hajmaszkokat és találd meg a Neked legjobban megfelelő hajpakolást! Legtöbbször a hajmosást követően törölközőszáraz hajra kell felkenni a hajpakolást, majd 10-20 percig hagyni hatni. A megadott idő után a használati útmutató szerint ki kell mosni a hajból!       

A legjobb eredmény elérése érdekében mindenképpen olyan hajmaszkot kell választanod, ami a Te hajtípusodra van kitalálva. A megfelelő terméket kiválasztva hajad visszanyeri életerejét, ragyogó és egészséges lesz. A fésülködés sima ügy lesz!

A legtöbben küszködünk a száraz, szalmaszerű hajjal. Ez a szárazság legtöbb esetben a hajvégeket érinti és a hosszú hajú hölgyek gyakorta ezért veszítik el a hajuk utolsó pár centiméterét. Aggodalomra semmi ok! A száraz hajra kifejlesztett pakolások segítik legyőzni a problémát. Ezeket a pakolásokat a hajvégekre kell felvinni, egészen a haj háromnegyedéig.       

A töredezett haj a száraz hajjal együtt kéz a kézben jár. Legtöbbször nem egészségügyi probléma áll a hattérben, hanem valamilyen külső tényező. Nyáron például a napsugarak, télen a hideg és a sál viselése. A töredezett hajra kifejlesztett hajpakolás hidratálja és táplálja a hajszálakat, így megelőzve azok törését. A már törött hajszálakat vékony filmréteggel vonják be, hogy eltakarják az igénybe vett tincsek elhasználódását. 

A göndör hajú hölgyek hajkoronái még íntenzívebb ápolásra vannak szorulva. A könnyebb kifésüléshez és a megfelelő ápolás érdekében keress száraz göndör hajra való pakolást, például a Redken és Paul Mitchell márka hajápoló termékei között. 

Az egyik legkárosabb hajfestés-típus a szőkítés, főleg akkor, ha nem szakember végzi a folyamatot. Ahhoz, hogy hajad egészséges és hosszan tartóan szőke legyen, rendkívüli ápolást igényel. A sárgás tónusok nélkül használj hetente egyszer szőkítő hajpakolást. Ezek a hajmaszkok olyan pigmenteket is tartalmaznak, amik elnyomják a sárgás, narancsos tónusokat így megőrizve a haj gyönyörű szőke árnyalatát.

Az oldal tetejére