Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Paul Mitchell

 

 

Paul Mitchell a skóciai Carnwathban született 1936-ban. Édesanyja, Jenny volt a falu első fodrásza. Családja 1939-ben Londonba költözött. Tizenhat évesen ezüstművesnek tanult, később beiratkozott a Morris Fodrász Iskolába, szerencséjére, ugyanis tizennyolc éves korára már több fodrász versenyt is megnyert. A diploma megszerzése után fodrászként dolgozott londoni szalonokban, majd az 1960-as évek elején a Bond Street-i Vidal Sassoon-hoz ment, itteni pályafutása 1967-ben ért véget. 1972-ben megnyitotta New York-i Superhair szalonját, majd 2 év múlva el is adta és Hawaiira költözött. Nekilátott kialakítani saját üzleti koncepcióját, és mindössze négy termékkel rajtolt.

1980-ban ő és John Paul DeJoria megalapították a John Paul Mitchell Systems céget, amely Paul Mitchell márkanév alatt otthoni használatra szánt professzionális minőségű hajápolási termékek fodrászszalonokon keresztüli forgalmazására debütált.
Sajnos 1988-ban egy súlyos betegség miatt hirtelen távozott az élők sorából.
Neve a Paul Mitchell termékeken keresztül egy olyan örökség, amely az Ő pályafutása révén, az egy egész élethosszon át tartó fodrászat iránti elhivatottság szinonimájává vált. 

Napjainkban Paul barátja,társalapítója vezeti a céget. Az ikonikus márka, amely több mint 35 éve tevékenykedik a professzionális hajápolás területén, minőségi, különleges természetes alapanyagokra épít. Termékei magas naturális összetevőkkel rendelkeznek, nagy részük vegán. A termékeket gyártásuk és fejlesztésük során, soha nem tesztelték állatokon, és soha nem is fogják.

 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Paul Mitchell
Az oldal tetejére