Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Tigi

Rendezés:

„Amikor képtelenek voltunk olyan hajápoló termékeket találni, melyek megfeleltek volna elvárásainknak, magunk készítettük el azokat.“ Ezt Anthony Mascolo, annak a TIGI márkának az egyik alapítója mondta, melynek professzionális termékeivel otthona kényelmében is olyan stílusossá varázsolhatja a haját, mint egy fodrász.

A 4 testvér, nevezetesen Anthony, Toni, Guy és Bruno Mascolo 1986-ban alapította meg a TIGI hajkozmetikai márkát. A családi vállalkozás hamarosan világhírű lett. A TIGI hajkozmetikumok, többek között egyedülálló összetételüknek köszönhetően, világszerte a mai napig rendkívül közkedveltek a professzionális felhasználók és a vásárlók körében. A TIGI hajkozmetikumok ugyanis számos olyan, viszonylag szokatlan összetevőt tartalmaznak, mint például az uborkavíz, az algakivonat, illetve a fényűző kasmír, pezsgő vagy igazgyöngy. Az első Tigi sampon 1977-ben jelent meg a professzionális hajápoló termékek piacán. Azóta folyamatosan bővül a termékek köre, melyeket eredetileg a művészeti csoport kreatív színpadi munkájához fejlesztettek ki. A 80-as évek közepén a gyártást az USA-ba helyezték át.

A brand legismertebb és legnépszerűbb termékcsaládja a Bed Head 1996-ban került ki a fodrászpiacra, ami azóta is a szakemberek egyik kedvencének számít világszerte.  

Az elmúlt közel 25 évben sok változás történt a cég életében, többször átalakult. Egy dolog viszont mindig megmaradt, az a családorientált kreatív központ, amely megosztja a tudást az oktatásain keresztül a professzionális fodrászokkal. A TIGI formálja a divatot, ennek megfelelően stílusos hajformázási ötleteket alkot fodrászoknak és a vendégeknek.

Az oldal tetejére