Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Redken

Rendezés:

Divat, tudomány, inspiráció, trendek, New York – ez a REDKEN 5th Avenue NYC – professzionális, amerikai hajápoló márka, mely folyamatosan áttörő termékek fejlesztésére törekszik, és innovatív hozzáállásával támogatja a fodrászok és stílustanácsadók kreativitását. 

A fiatal színésznő, Paula Kent, fodrászával és kozmetikai vegyészével, Jheri Reddinggel együtt 1960-ban megalapítja a REDKEN céget (REDding és KENt) és közösen megkezdik a termékek gyártását.

A Redken termékek világszerte óriási közkedveltségre tettek szert. Termékcsaládok széles skálája gondoskodik arról, hogy mindenki megtalálja a hajának legmegfelelőbb ápolást. Speciális, ugyanakkor kímélő termékeinek köszönhetően a Redken hajkozmetika a legjobb minőségű ápolást garantálja. 
A REDKEN folyamatosan az aktuális események központjában áll, a New Yorkban, Londonban, Milánóban és Párizsban rendezett Fashion Week résztvevője, felkelti az emberek érdeklődését, diktálja az iramot és a legmodernebb trendek meghatározója a fodrásziparban.
 

Az oldal tetejére