Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

L'Oréal

Rendezés:

A L‘Oréal Paris története 1907-ben azzal kezdődött, hogy Eugène P. L. Schueller, a tehetséges vegyész kifejlesztett egy innovatív hajfestéket. A hajfesték óriási sikerének köszönhetően saját vállalatot alapított. Később a L'Oréal Paris márka a hajkozmetika mellett arcápoló és dekoratív kozmetikumokat is gyártani kezdett.

Az 1970-es években az otthoni hajfestékmárka, a Préférence bevezetése jelentős változást hozott: ekkor született meg a márka világszerte ismert szlogenje a „Mert megérdemlem”, ami az első olyan reklámüzenet volt, amely az önbecsülés fontosságát emelte ki. 

A L'Oréal Paris filozófiája egyszerű - széles skálát felölelő, maximális hatékonyságú és innovatív termékeket kínál az ügyfelek számára kedvező áron. A L'Oreal Paris márka arckrémjei, samponjai, sminkjei és egyéb termékei a legmodernebb tudományos ismeretekre építve kerülnek kifejlesztésre és kiváló minőségű alapanyagok felhasználásával készülnek. A márka a digitális lehetőségek kiaknázásában is előrébb lépett a versenytársainál, folyamatosan megújulva, haladva a korral és követve a vásárlók változó életmódját és szükségleteit.
Napjainkban a L'Oréal Paris a szépségipar világvezető márkájának számít.

Az oldal tetejére