Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szőke haj, szőkitett haj

Rendezés:

A szőkítés kémiai folyamata miatt sokat segíthetsz hajad szerkezetének újraépítésében, ha gondosan odafigyelsz arra, hogyan is ápolod a szőkített hajadat. 
A szőkítés során két probléma fog fellépni akár szeretnéd akár nem: az egyik, a haj hidratáltságának elvesztése, a másik pedig a haj alap struktúrájának, a haj diszulfid kötéseinek felbomlása.

Számtalan módja van annak, hogy megőrizd hajad hidratáltságát ezzel is hozzájárulva egészségének, ragyogásának megőrzéséhez. Emiatt különösen fontos, hogy a szőkére világosított haj megkapja a neki járó különleges ápolást. A balzsam segíthet abban, hogy a hajad újra egészségessé és fényessé váljon. Ehhez azonban nem elég, ha időnként, mondjuk havi egy alkalommal rákened a tincseidre, hanem minden egyes hajmosás alkalmával használni kell.       

A haj táplálásához és hidratálásához használj hajmosás után szőke hajra való kondicionálót és időről időre intenzív kúrát és keratin hajmaszkot. Végül ne feledkezz meg a napsugárzás elleni védelemről se, használj például UV szűrős hajlakkot szőke hajra.

Vannak kifejezetten szőkített hajra specializálódott termékek, melyek javítják a haj szerkezetét, lehetőség szerint ilyet válassz: a szőke haj olyan speciális készítményekkel történő ápolást igényel, melyek megtartják gyönyörű árnyalatát, hidratálják, és egészséges fényt adnak neki, mint például a PAUL MITCHELL FOREVER BLONDE termékek, REDKEN EXTREME BLEACH és TIGI SERIAL BLONDE termékek.

Amennyiben hideg árnyalatú szőke hajszíned van, úgy az úgynevezett silver samponok lesznek a legmegfelelőbbek, melyek megvédik azt a kellemetlen sárgás árnyalattól, mint például REDKEN COLOR EXTEND BLONDAGE HAMVASÍTÓ, SCHWARZKOPF COOL BLONDES NEUTRALIZING termékek. 

Az oldal tetejére