Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Roncsolt haj

Rendezés:

A hajad száraz és élettelen? A hajvégeid töredeznek? A fejbőröd is furcsán viselkedik? Ha ezekre a kérdésekre igennel válaszoltál, akkor azt jelenti, hogy a hajad a roncsolt kategóriába sorolható.

A roncsolt hajat az alábbi jellemzőkről ismerhetjük fel:
- a haj látszatra gyengébb, 
- tapintásra veszít rugalmasságából,
- könnyebben töredezik, veszít a tartásából,
- a festett haj könnyen kifakul, fénytelen lesz,
- nehezebb formázni, szárítani.

Élete során a haj különféle természetes és kémiai agresszióknak van kitéve, melyek mélyen megváltoztatják a haj szerkezetét és hatására megszűnik a sejtközi kötőanyag egyensúlya. Ennek következtében a haj elveszíti természetes védekező képességét, a hajszálak kilyukadnak, a haj olyannyira elvékonyodik, hogy letörik.                     

A remek hír az, hogy még nincs késő visszanyerni az egészséges, élettelteli, gyönyörű hajad! A sérült, roncsolt haj helyrehozása nevezhető gyógyulási folyamatnak is. A különböző samponok, balzsamok, hajmaszkok és hajformázó termékek a ,,legegyszerűbb’’ megoldások közé sorolhatóak, ha a haj életre keltéséről van szó.

Fontos, hogy az otthoni hajápolásod professzionális legyen, valamint mindig legyél tisztában azzal, hogy pontosan milyen összetevőket tartalmaznak hajápolási termékeid. Válaszd a megfelelő termékeket a hajad kezelésére! Fontos a intenzív ápoló és regeneráló termékek, illetve a hajmaszkok, hajpakolók használata.

                                                                       

     

Az oldal tetejére