Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Gyerek haj

Rendezés:

A gyerek születésével a szülők igyekeznek csemetéjüknek megadni a legjobbakat. Ez a kozmetikumokra is vonatkozik, hiszen a baba hajápolásához és tisztításához speciális tisztítószerek és samponok léteznek. A gyermek haja és bőre szerkezetben és védettségben eltér a felnőttekétől, lágy és érzékeny. A szálak sokkal vékonyabbak, ezért hajlamosabbak a törésre, hamarabb elveszíthetik nedvességüket, könnyebben rombolódhat a szerkezetük is. A kicsiknek szánt hajápoló készítmények elsődleges és fő feladata gyengéd tisztítás és a haj kifésülésének a megkönnyítése.
Baba sampon kiválasztásánál nagyon fontos az összetétel, mivel csak a minőségi kozmetikum biztosítja gyermeked számára a biztonságot és a kényelmet. Fontos, hogy kiegyensúlyozott és természetes pH-értékkel rendelkezzen, hipoallergén legyen. Ne tartalmazzon káros szulfátokat, festékanyagokat, parabéneket és tartósítószereket. Lehetőleg minél több százalékban tartalmazzon természetes alkotóelemeket (gyógynövények, olajok), ezzel is elkerüli az allergia és irritáció lehetőségének a kialakulását. Pozitív, tápláló és nyugtató hatással rendelkezzen. Nagyon jó, ha a sampon „Könnymentes” feliratot tartalmaz, hiszen az ilyen készítmény nem fogja irritálni gyermeked szemeinek lágy nyálkahártyáját, így a fürdetések is zökkenőmentesebben fognak lezajlani. Ilyen például a PAUL MITCHELL BABY DON'T CRY GYEREKEKNEK SAMPON, amely a hajguruk.hu webáruzban is megtalálható.

Hosszú hajú gyerekek esetében a sampon használata sokszor nem elegendő. Érdemes kiválasztani egy gyerekek számára fejlesztett hajkondicionálót vagy akár egy hajspray-t is, mint például PAUL MITCHELL TAMING SPRAY kifésülést segítő gyerekeknek, amely vizesen és szárazon is alkalmazható összegubancolódott hajak kifésüléséhez.

Az oldal tetejére