Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

A Hajguruk

 

Mi is a Hajguruk Webshop? 

A Hajguruk egy minőségi, prémium márkákon alapuló személyre szabott hajápolási tanácsadó platform.

 

Hogy hogyan jött az ötlet?

Adott volt egy fodrász-testvérpáros, Muzsik Edina és Muzsik Tibor, akik több mint 20 éves szakmai tapasztalattal és képzési múlttal büszkélkedhetnek és jelenleg is együtt dolgoznak egy saját nevükkel fémjelzett óbudai fodrászszalonban. Adott volt továbbá egy kedves vendég, aki hosszú évek óta a Muzsik Fodrászat rendszeres látogatója. A kiváló személyes kapcsolat attitűdjében többször felmerült a mai digitális világ alap relevanciájának teóriája és nyilvánvalóan szóba került a webshop tematikája. Persze innentől elszabadult a brainstorming és a hajápolás filozófiája.

Tibor továbbvitte a koncepciót, és úgy gondolta, ha már termékértékesítésre adják a fejüket, akkor azt kombinálják személyre szabott haj-rutin szaktanácsadással, és ezzel hozzák ki a maximumot a vásárlóik tincseiből. Fodrászként nap mint nap szembesülnek azzal, hogy az ügyfelek sajnálatos módon nincsenek tisztában a saját hajprofiljukkal. Pedig bizony minden haj egyedi, így saját tápanyagigénnyel és hajápolási metódussal illene hozzáállni.

A Hajguruk online webáruház pont ezt a pluszt szeretné becsempészni a hajápolási termékek beszerzési procedúrájába, ami nem más, mint egy innovatív algoritmuson alapuló online diagnosztikai eszköz, egy hajkvíz – személyre szabottan, az optimális termékek kombinálásával segít megtalálni a tökéletes hajápolási rutint.

Az oldal tetejére